Národní informační den 2020

Již tradičně se na půdě České zemědělské univerzity v Praze bude konat Národní informační den k Horizontu 2020 a Horizontu Evropa. Jedná se o velmi prestižní akci za účasti zástupců Evropské komise a odborníků v daných oblastech.

Národní informační den, který pořádá Česká zemědělská univerzita v Praze opět ve spolupráci s Technologickým centrem AV ČR, bude v letošním roce zaměřen na příležitosti v posledních výzvách programu Horizont 2020 (European Green Deal) a především na směřování navazujícího programu Horizont Evropa. Vzhledem k situaci kolem COVID bude akce probíhat primárně online. 

Hlavní program s předními představiteli se uskuteční v nové aule, odkud proběhne živý přenos prostřednictvím aplikace MS Teams. Všichni registrovaní účastníci obdrží před akcí odkaz pro připojení. Pro účastníky bude možné sledovat dění v aule, případně se poté dle volby moderátora či přednášejícího zapojit do diskuze. Datum se nemění. Budeme se na všechny zúčastněné těšit v úterý 13. října 2020 od 9:00 do 16:00 .

Akce proběhne v angličtině.

Program naleznete níže na této stránce.

Registrace je možná do 5. října 2020 či do naplnění kapacity sálu na tomto odkaze.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.