Podání přihlášky ke studiu

Zveme vás na Den otevřených dveří v březnu 2020

 

Z důvodu preventivních opatření se RUŠÍ Den otevřených dveří na Provozně ekonomické fakultě ČZU v Praze.

Pokud ještě nejste rozhodnuti, přijďte se podívat na Provozně ekonomickou fakultu na Den otevřených dveří, který se bude konat v pátek 20. března 2020.

Účastníci si mohou prohlédnout univerzitní areál, zázemí fakulty a získat důležité informace o studiu na PEF.

Den otevřených dveří bude probíhat od 9:00 do 15:00 v prostorách PEF ČZU v Praze.

Program:
 
  • 10:00 beseda se zástupci fakulty o studijních programech a studiu na PEF - posluchárna E III
  • 11:00 organizovaná procházka areálem univerzity.

 

Doprovodný program:
  • Stánek Zeptej se PEFáku od 9:00 do 15:00 v Atriu PEF. Vaši budoucí spolužáci vám jsou k dispozici a můžete se jich zeptat na zkušenosti, dojmy a zážitky ze studia na fakultě. Budete se moct vyfotit u fotostěny, třeba i se sovou - maskotem PEF, dát si čaj nebo kávu a dozvědět se víc o tom, co vás zajímá.
  • Ukázky laboratoře virtuální reality a možnost zahrát si dvě originální hry vytvořené fakultní laboratoří Virtuální reality Huuunt them all! a Huhni! v čase od 10:00 do 13:00 v místnosti E333.
  • Přednášky na zkoušku. Neváhejte navštívit skutečnou přednášku:

8:45 Teorie firmy - doc. Ing. PhDr. Karel Šrédl, CSc. - posluchárna EIV

- 10:30 Ekonomicko matematické metody I - doc. Ing. Milan Houška, Ph.D. - posluchárna TI

- 12:15 Statistika II - doc. Ing. Marie Prášilová, CSc. - posluchárna EI

12:15 Veda, filozofie a společnost - Mgr. Jan Brabec, Ph.D. - posluchárna TI

Jak se k nám dostanete:

Areál České zemědělské univerzity je velmi dobře dostupný nejen městskou hromadnou dopravou, ale i jinými způsoby dopravy. Z centra Prahy je nejrychlejší trasa metrem A do stanice Dejvická, odkud navazují autobusy č. 107 nebo 147 jedoucí na Suchdol. Ze zastávky Zemědělská univerzita se lze pak snadno přes nejbližší křižovatku dostat pěšky do areálu ČZU a podle navigační tabule dojít až k budově Provozně ekonomické fakulty.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.