Zveme vás na Den otevřených dveří v březnu 2019

 

Zveme vás na Den otevřených dveří Provozně ekonomické fakulty ČZU v Praze.

V pátek 22. 3. 2019 od 9:00 do 13:00

Program

11:00    Beseda s děkanem PEF - posluchárna E I

Speciální přednáška v rámci Dne otevřených dveří s děkanem PEF Ing. Martinem Pelikánem, Ph.D. Vedení fakulty vám představí zajímavé informace o fakultě a studiu.

12:00   Procházka areálem CZU

Sraz v Atriu. Studenti naší fakulty vás provedou areálem univerzity a ukáží vám místa, která budete v době studia na naší fakultě hojně využívat. Zároveň vám předají své osobní zkušenosti, rady a tipy.

Areál univerzity je v České republice unikátní tím, že se na jednom místě nachází 6 fakult, menza, koleje, sportoviště a spoustu míst k odpočinku. Připojte se ke studentům univerzity, kteří rádi odpoví na vaše dotazy, pomohou s orientací v areálu a zavedou vás na zajímavá místa.

 

Neváhejte navštívit opravdovou vysokoškolskou přednášku!

8:45     Teorie firmy, přednáší doc. Ing. PhDr. Karel Šrédl, CSc. v posluchárně EIV

10:30   Ekonomicko matematické metody I, přednáší doc. Ing. Milan Houška, Ph.D. v posluchárně TI

12:15   Věda, filozofie a společnost, přednáší Mgr. Jan Brabec, Ph.D. v posluchárně TI

12:15   Statistika II, přednáší doc. Ing. Marie Prášilová, CSc. v posluchárně EI

 

Zeptej se PEFáků!

V rámci Dne otevřených dveří máte po celou dobu možnost navštívit stánek Zeptej se PEFáků v Atriu. Vaši budoucí spolužáci vám jsou k dispozici a můžete se jich zeptat na zkušenosti, dojmy a zážitky ze studia na fakultě. Můžete se vyfotit u fotostěny, třeba i se sovou - maskotem PEF, dát si čaj nebo kávu a dozvědět se víc o tom, co vás zajímá.

 
Vyzkoušejte si virtuální realitu!

Na Provozně ekonomické fakultě jsou unikátní specializované laboratoře. V Laboratořích pro studium lidského chování (Human Behavior Research Unit - HUBRU) vzniklo již několik zajímavých projektů. V Den otevřených dveří si v laboratoři pro práci s virtuální realitou (VR) můžete vyzkoušet dvě 3D hry, a to „Hůhni“ a „Huuunt them all“. Nasadit si brýle pro VR a přenést se na chvíli do virtuálního světa, můžete od 10:00 do 13:00 (PEF, první patro, E223).

 

Přidejte se také k události na našem fakultním Facebooku.

Navštivte také web BUĎ PEFÁK!

Jak se k nám dostanete?

Areál České zemědělské univerzity je velmi dobře dostupný nejen městskou hromadnou dopravou, ale i jinými způsoby dopravy. Z centra Prahy je nejrychlejší trasa metrem A do stanice Dejvická, odkud navazují autobusy č. 107 nebo 147 jedoucí na Suchdol. Ze zastávky Zemědělská univerzita se lze pak snadno přes nejbližší křižovatku dostat pěšky do areálu ČZU a podle navigační tabule dojít až k budově Provozně ekonomické fakulty.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.