Zářijová výzva Do práce na kole (nebo pěšky či poklusem) 2022

Pojďme společně udělat něco pro sebe i planetu. Zapojme se společně do zářijové výzvy Do práce na kole (nebo pěšky či poklusem).

K přijetí výzvy stačí vyplnit registraci na dpnk.dopracenakole.cz, uhradit registrační poplatek 100,- Kč (tentokrát každý sám) a v období od 12.9. do 25.9. do práce dojíždět na kole, koloběžce, skejtu, inlajnech nebo vozíčku, dobíhat či docházet a své výkony zapisovat např. v aplikaci, kterou je možné propojit s Cyclers, Na kole Prahou nebo Stravou (více o pravidlech zářijové výzvy).

Díky rannímu pohybu budete ráno svěží a vaše mozkové buňky budou okysličené a připravené k vyššímu výkonu.

Váš registrační příspěvek má formu daru (dostanete za něj potvrzení o daru, který můžete odečíst z daní) a slevový kupon do benefičního e-shopu.

Proč do toho jít?

  • Vylepším si fyzičku a podpořím svou psychickou pohodu (pohyb uvolňuje hormon štěstí)
  • Uspořím náklady za pohonné hmoty
  • Přispěji ke snížení emisí CO2 a ke snížení hluku a prašnosti = lepší životní prostředí
  • Díky výzvě mohu poznat město z jiného úhlu a možná objevím nové cesty
  • Díky datům z výzvy, pomohu s plánováním nové a bezpečné infrastruktury (data jsou totiž shromažďována a přesně tímto způsobem využívána)

 Sdílejte své jízdy na FB/insta s hashtagem #czudopracenakole a #dopracenakole

Pokud po ukončení výzvy od 26.9. do 5.10. zašlete své výsledky (obrázek obrazovky s výsledky) na email dvorakovasimona@rektorat.czu.cz budete zařazeni do slosování o ceny ČZU.

https://www.dopracenakole.cz/

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.