Shromáždění akademické obce PEF 2021

Předseda Akademického senátu Provozně ekonomické fakulty České zemědělské univerzity v Praze svolává shromáždění Akademické obce PEF, které se bude konat ve středu 20. října 2021 od 15:45 hodin v posluchárně EI.

Program:

  1. Zahájení
  2. Představení navržených kandidátů na funkci děkana PEF pro období 2022 - 2026
  3. Diskuze s navrženými kandidáty
  4. Závěr

Ve snaze umožnit členům Akademické obce PEF ČZU účast na tomto výročním shromáždění, vydal děkan PEF rozhodnutí 11/2021 o přerušení výuky pro studenty a pedagogy PEF dne 20. 10. 2021 od 15:45 do 17:15 hodin

Shromáždění Akademické obce PEF ČZU bude obrazem a zvukem přenášeno do posluchárny EII. Akademická obec bude probíhat pouze fyzicky, proto bude nutné při účasti v posluchárnách použít ochranný prostředek dýchacích cest (nos, ústa), kterým je respirátor nebo obdobný prostředek dle příslušných norem (např. FFP2, KN 95) . 

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.