Seznamovací kurz Rozlet PEF ČZU 2018

Provozně ekonomická fakulta ČZU v Praze letos již popáté připravuje pro nastupující studenty do prvních ročníků bakalářského studia seznamovací kurz. Jedná se o čtyřdenní zážitek, kde si nastupující studenti vyzkouší, jaké je spát na kolejích přímo v areálu ČZU, poznají své nové spolužáky i místní stravovací zařízení, zorientují se v areálu a dozvědí se, jaké možnosti a studentské výhody jim Česká zemědělská univerzita nabízí. Seznamovacího kurzu na ČZU se jako intruktoři účastní studenti vyšších ročníků, kteří mohou nově nastupujícím předat cenné zkušenosti.

Zábava, informace, zážitky i zkušenosti - náskok, se kterým může začít každý prvák. Stačí se jen přihlásit na webu rozlet.pef.czu.cz.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.