Mezinárodní den PEF 2019

Oddělení mezinárodních vztahů organizuje dne 4. 12. 2019 od 10:00 do 13:00 třetí ročník Mezinárodního dne (tzv. International day) pro studenty PEF v prostorách atria CEMS.

Proč byste měli přijít na Mezinárodní den? 

Protože s naší fakultou můžete vyjet studovat až do 40 zemí světa. Pokud přemýšlíte o kariéře v zahraničí, můžete se zapojit do tzv. Double degree programů, kde získáte nejen titul z PEF, ale také ze zahraniční univerzity. Studenty preferující vyjet do zahraničí v době letních nebo zimních prázdnin mohou zajímat letní školy organizované PEF v USA, Číně, Jihoafrické republice, Nepálu či Kyrgyzstánu. Můžete se přijít zeptat na osobní zkušenosti studentů, kteří již v zahraničí byli a také získat cenné informace od koordinátorů zahraničních mobilit. Zároveň se můžete setkat i se studentskými organizacemi, které fungují v mezinárodním prostředí.

Tešíme se na vás!

Aktuální informace sledujte také na Facebooku.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.