Letní škola ekonomického modelování EcoMod 2019

Ve dnech 24. 6. – 5. 7. 2017 probíhá v prostorách Provozně ekonomické fakulty letní škola ekonomického modelování EcoMod 2019. Letos se jedná již o 6. ročník této letní školy. Spolupráce začala v roce 2013 organizací konference a v dalších letech přešla v pravidelné pořádání každoročních týdenních letních kurzů. Účastníci mají letos možnost zúčastnit se ve 2 týdnech 7 intenzivních kurzů ekonomického modelování s využitím softwaru GAMS, Matlab, Dynary a EViews:

24. 6. - 28. 6. 2019

Dynamic Stochastic General Equilibrium (DSGE) Modeling Step-By-Step

Overlapping Generation General Equilibrium Modeling with GAMS

Practical General Equilibrium Modeling with GAMS

1. 7. - 5. 7. 2019

Advanced Techniques in General Equilibrium Modeling with GAMS

Agent-based Modeling in Economics Using Python

Energy and Environmental CGE Modeling with GAMS

Global VAR modeling using the GVAR Toolbox 2.0

Kurzy byly vedeny zkušenými instruktory. Seznam instruktorů a jejich životopisy naleznete v příloze níže.

EcoMod je přední světová výzkumná, poradenská a vzdělávací nezisková síť zaměřená na podporu moderního modelování a statistických metod v oblasti hospodářské politiky a rozhodování a sdružuje tisíce odborníků na modelování a uživatele po celém světě. EcoMod Modeling School je největším poskytovatelem intenzivních kurzů ekonomického modelování na světě prostřednictvím svých pravidelných vzdělávacích programů v Evropě, v USA a v Asii a prostřednictvím on-line a on-site kurzů.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.