Golfový turnaj o pohár děkana PEF 2017

  

Zaměstnanci PEF, doktorandi PEF a zvaní hosté, včetně jejich doprovodu se mohli v pátek 8. září 2017 zúčastnit druhého ročníku fakultního golfového turnaje o pohár děkana PEF v areálu golfového hřiště Golf resort Písek. Pozvání přijali prorektor doc. Ing. Petr Heřmánek, Ph.D., děkan FLD prof. Ing. Marek Turčáni, Ph.D., děkan TF prof. Ing. Vladimír Jurča, CSc, děkan FŽP prof. RNDr. Vladimír Bejček, CSc. a proděkan FŽP pro vědecko výzkumnou činnost prof. Ing. Petr Sklenička, CSc. a obchodní partneři PEF.

Kdo si chtěl golf jen vyzkoušet a neúčastnit se turnaje, měl možnost  se přihlásit do jednodenní golfové akademie.

       

Pro děti byl připraven doprovodný program - footgolf, fresbee, golf, jízda buginou po hřišti.

       

V 9:30 pan děkan Ing. Martin Pelikán, Ph.D. zahájil golfový turnaj vřelým přivítáním všech účastníků. Od 10:00 začaly postupně startovat jednotlivé skupiny hráčů golfového turnaje. Výsledky turnaje byly vyhlášeny v 18 hodin.

       

Hlavního turnaje se zúčastnilo 23 soutěžících, kteří museli zahrát 18 jamek. Vítězem v soutěži na stablefordové body s HCP se stal Ing. Martin Sloup, v soutěži na rány prof. Ing. Petr Sklenička, CSc. Soutěž o nejdelší odpal za muže vyhrál Radim Tichý, za ženy Ing. Veronika Ander a v soutěži o nejpřesnější ránu zvítězil Tomáš Fulín. 

Do golfové akademie se přihlásilo celkem 41 zájemců o golf. Účastníci měli možnost si zapůjčit  golfové vybavení a vyzkoušet si nejdůležitější golfové dovednosti pod vedením zkušených instruktorů (putting, chipping a odpaly na cvičné louce). Po důkladném tréninku byla vyhlášena soutěž v patování (putting). Vítězství si odnesl pan Bc. Jan Novotný.

       

       

Celý den bylo krásné slunečné počasí a vládla dobrá nálada. Děkujeme všem účastníkům a těšíme se na další ročník!

Krátké video pro vás natočil studentský tým AppVenture:

 

Fotogalerii naleznete ZDE.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.