Altán PEF byl nominován na Českou cenu za architekturu 2019

Altán Provozně ekonomické fakulty ČZU byl nominován v rámci soutěžní přehlídky Česká cena za architekturu 2019, kterou od roku 2016 každoročně vyhlašuje Česká komora architektů. Altán PEF se tak zařadil mezi užší výběr 34 kvalitních a jedinečných staveb etablovaných i začínajících architektů. V rámci soutěžní přehlídky se nehodnotí pouze hledisko estetické a technické kvality, ale také souvislosti vzniku stavby, vztahu k okolí a společenský přínos.

Všechny nominované stavby včetně Altánu PEF najdete na webu Česká cena za architekturu 2019. Stavba pochází z dílny IO Studio, s. r. o. autorů Ing. arch. Luky Križka a Ing. Radka Blahy.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.