Jaký byl listopadový Den otevřených dveří 2019?

 

Listopadový Den otevřených dveří se i letos těšil velkému počtu návštěvníků. Provozně ekonomická fakulta 22. 11. 2019 opět otevřela své dveře všem zájemcům o studium v akademickém roce 2020/2021. Návštěvníci si prohlédli univerzitní areál, zázemí fakulty a získali důležité informace o studiu na PEF nejen na besedě s děkanem fakulty. Pro zodpovězení svých dotazů hojně využívali možnost zeptat se našich současných studentů, kteří jsou zapojeni v rámci již osvědčené kampaně Zeptej se pefáků!
Uchazeče o studium zaujal také nový studijní program Inovativní podnikání, který úspěšně odstartoval v letošním akademickém roce. Velký zájem byl i o vyzkoušení si 3D brýlí s virtuální realitou, kdy si účastníci mohli zahrát dvě originální hry Huuunt them all! a Huhni! vytvořené pracovníky SIS PEF přímo v Laboratoři virtuální reality na PEF.

Autor fotografií: Marie Hendrychová

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.