Získejte certifikát České společnosti pro jakost

Katedra obchodu a financí ve spolupráci s Českou společností pro jakost, z. s. nabízí studentům volitelného předmětu Certifikace potravin (EUE09E) v magisterském studiu v letním semestru 2019/2020 možnost získat oficiální certifikát „Technik HACCP“, který mohou následně uplatnit ve své praxi. Předmět je určen studentům PAEN (2. ročník) a PAAN (1. ročník). Certifikáty „Technik HACCP“ vydává nezávislý akreditovaný certifikační orgán Česká společnost pro jakost, z. s. Bližší informace najdete také v přiloženém dokumentu. Cena certifikátu pro studenty, kteří absolvují předmět Certifikace potravin (EUE09E), je 400 Kč.

Systém HACCP patří mezi základní certifikovatelné standardy napříč agro-potravinářským sektorem včetně gastronomie. Zavedení systému HACCP a jeho udržování je ze zákona povinné pro všechny výrobce a prodejce potravin a pokrmů včetně veřejného stravování.

Výhodou při získání certifikátu je absolvování předmětu Obchod s potravinami ve 2. ročníku bakalářského studia, ale rozhodně jeho absolvování není podmínkou k získání certifikátu.

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.