Proč je jídlo tak drahé?

Chleba, papriky, vajíčka, cukr. Všechno je hrozně drahé. Ale proč? A kdo za to může? Výrobci, řetězce nebo snad ministerstvo? A hlavně - máme nějaký plán, jak situaci řešit? Odpovědi na otázky se dozvíte v podcatu Vinohradská 12  s PhDr. Ing. Tomášem Maierem, Ph.D.

Podcast si můžete poslechnout také v aplikaci Spotify.

 

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.