Life Sciences Film Festival 2019

 

9. ročník Mezinárodního festivalu dokumentárních filmů s tématikou přírodních věd a udržitelného rozvoje se koná v Aule České zemědělské univerzity v Praze 4. - 8. 11. 2019.  Vybrat si můžete z pestré nabídky filmů na témata související se zemědělstvím, potravinami, přírodními zdroji, lesem, vodou, s ochranou životního prostředí, se zdravím, ekonomikou či udržitelným rozvojem.

V rámci fetivalu probíhá mezinárodní filmová soutěž o ceny. Hlavní cena Grand Prix LSFF 2019 pro režiséra vítězného filmu činí 1 500 Eur. Projekce filmů v soutěžní a informativní sekci probíhají v Aule České zemědělské univerzity. Všechny filmy z programu LSFF si také můžete individuálně pustit v otevírací době Studijního a informačního centra (SIC) – festivalová mediatéka, místnost 140. Adresa ČZU je Kamýcká 129, 165 00 Praha 6. Vstup zdarma!

V rámci doprovodného programu si můžete vyzkoušet virtuální realitu:

Pondělí, Úterý 10:30-17:00 Virtuální realita: Krásy Finska, aula ČZU
Pondělí 15:00-17:00 HUBRU: Virtuální realita, pavilon T



 

 

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.