Zeptej se PEFáků 2018

Jste na Provozně ekonomické fakultě (PEF) poprvé? Nemůžete najít učebnu nebo máte nějaké nezodpovězené dotazy? Jak přesměrovat mail, co je to UEP, SIC a nebo kam si zajít pro ISIC? 

Udělejte si chvilku a stavte se v Atriu v přízemí Provozně ekonomické fakulty v Praze, posaďte se třeba na kávu a naši studenti vám rádi zodpoví jakýkoliv dotaz. Navíc od nás dostanete kreslenou mapku areálu a brožurku s kompletními informacemi, které jsou na začátku zkrátka k nezaplacení. Můžete si také zahrát hru "Poznej PEF" či účasnit se kvízu k oslavám 100 let ČSR.

 

V úterý 2. 10. 2018 se bude od 10 do 13 hod. konat akce partnerů Filtromac, J&J, KPMG a Bright, tak se nezapomeňte zastavit!

 

V případě, kdybyste nemohli najít učebnu nebo potřebovali akutně zodpovědět nějaký dotaz, rozhlédněte se kolem sebe a hledejte studenty s červenými tričky “Zeptej se PEFáků”, díky tomu nás určitě poznáte.

Pro usnadnění orientace bude menší stanoviště také v nové budově CEMS 2 (budova C). Více o naší akci i na Facebooku

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.