Zeptej se PEFáků 2017

Studenti prvních ročníků, ve dnech 2. 10. 2017 až 6. 10. 2017 jsme pro vás připravili akci Zeptej se PEFáků. Máte možnost se dozvědět  informace a odpovědi na otázky spojené se studiem na naší univerzitě přímo od starších studentů PEF.

Tým studentů vám poradí, kde najít konkrétní učebnu, co znamenají zkratky SIC, UEP, UIS, kde si vyzvednout ISIC, jak funguje menza, kde naleznete důležité informace o studiu, jak se připojit na WIFI a s další vašimi dosud nezodpovězenými otázkami. K dispozici Vám bude menší občerstvení a budete si moct odnést mapu areálu ČZU nebo brožurku s kompletními informacemi o studiu.

Tým PEFáků můžete v prvním týdnu zimního semestru potkat v červeném tričku s nápisem Zeptej se PEFáků v atriu v přízemí Provozně ekonomické fakulty v Praze.

Další informace naleznete na facebookové stránce Zeptej se pefáků 2017.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.