Podání přihlášky ke studiu

Prague INSPIRE Hackathon 2019

 

21. - 23. ledna 2019 se na České zemědělské univerzitě bude konat hackathon na téma "Big data, semantics and artificial intelligence", který zároveň naváže nejen na minulý úspěšný ročník, ale také na hackathon ActInSpace.

Cílem hackathonu je propojit odborníky se studenty, uživateli a investory a přesunout tak vědecké poznatky do praxe. Společné setkání projektových týmů se studenty, freelance a start-ups se uskuteční v prostorách Provozně ekonomické fakulty v místnosti D207. Hackathon probíhá v angličtině.

Týmy se mohou zaregistrovat prostřednictvím registračního formuláře online do 18. 1. 2019. Více informací naleznete na stránce Prague INSPIRE Hackathon 2019, případně můžete kontaktovat:

Karla Charváta: charvat@ccss.cz a Tomáše Mildorfa: mildorf@centrum.cz

Workshop "Velká a otevřená GI data a otevřený GI software pro potřeby chytrých regionů a měst, chtytré dopravy a chytrého zemědělství"
čtvrtek 24. 1. 2019 v 9:30 v posluchárně EII

V návaznosti na letošní Hackhaton vás zveme na workshop "Velká a otevřená GI data a otevřený GI software pro potřeby chytrých regionů a měst, chtytré dopravy a chytrého zemědělství", který se koná ve čtvrtek 24. 1. 2019 v 9:30 v posluchárně EII na PEF ČZU v Praze. Na workshopu budou prezentovány praktické výsledky dosažené ve výzkumných projektech, seznámíte se s novými trendy a budou vám prezentovány data a nástroje, jejichž vývoj byl spolufinancován výzkumnými projekty.

 

Soubory ke stažení

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.