Podání přihlášky ke studiu

Online workshop Daňové ráje 2021

Centrum daňových studií při Katedře obchodu a financí Provozně ekonomické fakulty České zemědělské univerzity v Praze ve spolupráci s českou pobočkou International Fiscal Association a Komorou daňových poradců ČR za podpory organizací 1. VOX a.s a EDAAT, s.r.o.  vás zve na ONLINE workshop Daňové ráje 2021.

Cílem workshopu je vytvořit podmínky pro setkání odborníků na mezinárodní zdanění z praxe, akademické sféry a zástupců finanční správy v přátelské atmosféře nad aktuálními tématy.

Na setkání jsou zváni všichni, kdo se korporátním zdaněním zabývají či se o ně zajímají a mají chuť diskutovat o daňové mezeře ČR nebo si takové výměny názorů poslechnout.

Termín konání: 11. 5. 2021 od 10 do 16:30 hod.

Přihlásit se můžete na stránkách workshopu Daňové ráje 2021.

Více informací naleznete zde.

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.