Golfový turnaj o pohár děkana PEF 2016

Dne 23. září 2016 proběhl v areálu Golfového resortu Písek Kestřany první ročník golfového turnaje o pohár děkana PEF. Turnaj byl určen pro všechny zaměstnance, doktorandy a zvané hosty PEF včetně jejich doprovodu. 

Hlavního turnaje se zúčastnilo 18 osob. Soutěžící museli zdolat 18-ti jamkové golfové hřiště, které je pro množství přírodních i modelovaných nástrah výzvou pro každého hráče. Vítězem se stal Ing. Jan Hučko, Ph.D., na 2. místě se umístil Petr Polášek a na 3. místě doc. Mgr. Eva Bobková. 

             

Pro ostatní zájemce o golf a začátečníky byl připraven doprovodný program pod vedením profesionálního trenéra. Účastníkům bylo zapůjčeno golfové vybavení a byli rozděleni do skupin. Mohli si vyzkoušet putting, chipping a odpaly na cvičné louce. Po důkladném tréninku byla vyhlášena soutěž v patování a soutěž na počet ran na 3 jamkách. Výherci se stali Václav Žák v soutěži v patování a Tomáš Fulín v soutěži na rány.

      

Děti si mohly vyzkoušet footgolf, fresbee, golf nebo se projet buginou po hřišti.

       

Poděkování patří sponzorům této akce společnosti AVT Group a.s. a COLSYS s.r.o. a všem účastníkům za příjemně strávený den. 

Aktualita

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.