Diplomantský seminář KIT a Hackathon - Všeradice 2017

Dne 2. března 2017 se konal tradiční Diplomantský seminář v areálu Zámeckého dvora Všeradice, který pořádá Katedra informačních technologií PEF ČZU. Vědecký seminář je určen pro studenty magisterského studia, kteří zde mají možnost představit a obhájit své diplomové práce před odbornou komisí a vyzkoušet si prezentaci i obhajobu práce před SZZ. V letošním roce se semináře zúčastnilo 98 diplomantů, v komisích práce hodnotilo celkem 25 členů katedry a zástupců z praxe. Každá komise měla za úkol vybrat tři nejlepší práce.

Diplomantský seminář  prezentace práce

V rámci diplomantského semináře proběhla studentská soutěž Hackathon Všeradice 2017, jednalo se o druhý ročník soutěže studentů v prototypování aplikací na zadané téma. Soutěže se účastnilo celkem 5 týmů, jejich úkolem bylo nejen vytvoření samotného návrhu aplikace, ale i scénáře využití a prezentace celého projektu. Závěrečné prezentace týmů hodnotila odborná komise.

soutěž Hackathon  prezentace - Hackathon

Seminář byl završen slavnostním vyhlášením nejlepších prací studentů a tří nejlepších studentských projektů v rámci Hackathonu. Více informací o průběhu Diplomantského semináře a průběhu soutěže Hackathon Všeradice 2017, včetně nápadů studentů, naleznete na stránkách Katedra informačních technologií PEF ČZU.

vyhlášení oceněných studentů  vyhlášení oceněných studentů

Záštitu nad akcí převzal ministr zemědělství Marian Jurečka. Seminář i Hackathon podpořila společnost Concur, která věnovala pro oceněné hodnotné ceny. Další ceny poskytli Ministerstvo zemědělství ČR, Katedra informačních technologie, Provozně ekonomická fakulta a daší partneři.

      

Aktualita Aktualita

Další články v rubrice

English ☰ Menu

Na webových prezentacích České zemědělské univerzity v Praze (pod doménou czu.cz) používáme soubory cookies. Tyto soubory nám poskytují možnosti, jak lépe poskytovat služby a dále nám pomáhají analyzovat výkon webu. Informace o tom, jak naše weby používáte, můžeme sdílet se svými partnery působícími v oblasti sociálních médií, inzerce a analýz. V nastavení si můžete následně vybrat, které cookies můžeme používat. Svůj udělený souhlas, můžete kdykoliv změnit či odvolat.